Over ons


Ido Kooistra Meubelen & Vloeren is vanaf 2001 volop in beweging, hieronder leest u het een en ander over het verloop van het bedrijf.

Na jaren het in het vak te hebben geopereerd opende Ido Kooistra Meubelen & Vloeren 14 juni 2001  een winkel op de voorstreek 69 in Leeuwarden,  een woonwinkel in het centrum van Leeuwarden. Vele jaren werd daar met heel veel plezier gehandeld, in totaal 7 jaar. Omdat de onderneming groeide werd de ruimte aan de voorstreek te klein en werd er gezocht naar een grotere ruimte. Deze werd gevonden in De Knipe ( Heerenveen ) Een karakteristiek pand waar al 40 jaar lang meubelen werden verkocht kwam leeg te staan, een ruimte 4 maal zo groot als de winkel in Leeuwarden, de unieke kans om uit te breiden! December 2007 was de opening een feit! 1500m2 woonplezier, een nette woonwinkel waar rustig kan worden rond gekeken en ideeën kunnen worden opgedaan, met voldoende gratis parkeer ruimte zowel voor als achter de winkel. Een grote vooruitgang!  Door 3 mensen worden de klanten vriendelijk, correct en netjes geholpen. Voor het leggen van vloeren en/of ophangen van gordijnen zijn er 2 stoffeerders onderweg om bij de klanten vakwerk af te leveren.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit particulieren, maar ook bedrijven weten ons steeds meer te vinden. Ons gebied is veelal Friesland, maar ook daarbuiten komen wij steeds vaker, dit komt mede door de mond op mond reclame.

Elk jaar worden diverse beurzen bezocht, waar met zorg de collectie word samengesteld, er word dan rekening gehouden met de kwaliteit, exclusiviteit en de prijs. De woonwinkel is landelijk ingericht maar ook moderne meubelen, zoals hoogglans en glas, vind u terug in de collectie. Op de website kunt u een greep van de collectie bewonderen, in de winkel zijn nog meer items en kunt u de producten live aanschouwen.

Met vriendelijk groet,
Ido Kooistra